Friday, Jul 3, 2020
HomeДЕНЕШНАПолитика (Page 458)

Во Извештајот на европската експертска група, подготвен од Рајнхард Прибе, поранешен директор во Европската комисија е наведено дека снимките што ги презентираше СДСМ, „според квалитетот, опсегот и бројноста потврдуваат дека се направени во просториите на националната разузнавачка служба.“ Во извештајот се наведува дека предмет на загриженост

Read More

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов вчера се сретна со претседателот на Словачката Република Андреј Киска, во Братислава каде се одржува безбедносниот форум ГЛОБСЕК 2015. Постојат позитивни примери на паралелно движење во интеграциите или пак проблемот на името да биде последно 35-то поглавје, како можни начини

Read More