Saturday, Jul 13, 2024

Излегувањето на Британија од Европската унија популарно се нарекува Брегзит. Откако Брегзит навистина се случи, другите земји членки почнаа да смислуваат имиња за домашниот референдум, доколку се случи. Како би звучело тоа за дел од европските земји? Австрија ла виста

Read More

По интервјуто на Никола Груевски за Телеграф во кое откри дека соросоидите вршеле секташки обуки за демонстранти кои требале да скокаат на маса и да ја газат програмата на ВМРО-ДПМНЕ, се појави и ексклузивно видео во е прикажан токму „секташот“ Александар Дојранлиев фатен во актот

Read More

Градските власти за отворањето на новиот мал мост организираа мега спектакуларна свеченост небаре отвориле реплика на Голден Гејт мостот, но тоа и не е така чудно за македонски услови, некои ќе речат барем нешто градат па редно е и да се пофалат. Тоа што нас

Read More

Демонстрантите од Шарената револуција исто како Хобитите од Господарот на прстените му порачаа на полицискиот министер Чавков со Окото кое се гледа дека не му се плашат. Чавков како Саурон од друга страна пак, ќе гледа секој кој фрла боја и ќе казнува, па затоа

Read More

Петочната емисија на Миленко Неделковски беше одбележана од прогнозите и анализите на Мирка Велиновска, па на кратко ви откриваме што е клучно за меѓународен договор. [video width="720" height="392" mp4="http://pozitiv.mk/wp-content/uploads/2016/05/gif-mirka-velinovska.mp4" loop="true" autoplay="true"][/video]

Read More

Чавков откако се врати на функцијата министер на полицијата од заменичкото место ги врати сите разрешени началници и раководители поставени од неговиот претходник Спасовски. Ексклузивно ја наоѓаме и реакцијата на началниците кои сега се враќаат на старите функции. via GIPHY

Read More