Wednesday, Apr 21, 2021
HomePosts Tagged "Оливер Спасовски" (Page 5)

Новинарот Љубиша Арсиќ најпрво за неделникот Фокус, а потоа и во емисијата „360“ на Алсат М откри дека доверлив избор му пренел информација за изработка на 30 илјади лажни лични карти од кои 105 му ги дал на увид. Арсиќ вели дека изворот не сакал јавно

Read More

Министерот за внатрешни работи, од редовите на СДСМ, Оливер Спасовски дециден дека не им престануваат сите надлежности на раководителите во МВР, туку дека донел одлука за пренесување на надлежностите. Ваквата изјава е спротивна на онаа која некои медиуми ја објавија, односно дека новиот министер за

Read More

Партиските активности на ВМРО-ДПМНЕ засилено се насочени против новиот министер за внатрешни работи Оливер Спасовски кој е кадар на СДСМ со протекувањето на информациите во каков автомобил ќе се вози, дека наводно е возило запленето од продажба на дилери на хероин, па дури и колку

Read More

Лидерите на најголемите политички партии вчера конечно постигнаа договор. Избори ќе има на предвидениот датум, а Груевски 100 дена пред изборите ќе даде оставка, а владата до изборите ќе остане во ист состав со исклучок на премиерот. Вчеравечер постигнатиот договор, денеска треба да биде само правно,

Read More