Friday, Feb 26, 2021
HomePosts Tagged "раководители"

Министерот за внатрешни работи, од редовите на СДСМ, Оливер Спасовски дециден дека не им престануваат сите надлежности на раководителите во МВР, туку дека донел одлука за пренесување на надлежностите. Ваквата изјава е спротивна на онаа која некои медиуми ја објавија, односно дека новиот министер за

Read More

Партиските активности на ВМРО-ДПМНЕ засилено се насочени против новиот министер за внатрешни работи Оливер Спасовски кој е кадар на СДСМ со протекувањето на информациите во каков автомобил ќе се вози, дека наводно е возило запленето од продажба на дилери на хероин, па дури и колку

Read More