Friday, Feb 26, 2021
HomePosts Tagged "Љубиша Арсиќ"

Новинарот Љубиша Арсиќ од Фокус одлучи да го задржи правото на заштита на изворот и не го откри неговиот идентитет при сведочењето во судската постапка за случајот наречен „Фабрика за афери“. Арсиќ не откри кој му ги доставил фалсификуваните 105 лични карти и дека изворот

Read More

Новинарот Љубиша Арсиќ најпрво за неделникот Фокус, а потоа и во емисијата „360“ на Алсат М откри дека доверлив избор му пренел информација за изработка на 30 илјади лажни лични карти од кои 105 му ги дал на увид. Арсиќ вели дека изворот не сакал јавно

Read More