Thursday, Aug 13, 2020
HomePosts Tagged "прекрасни"

Треј е фотограф кој патува низ светот и прави неверојатни фотографии. Роден е во Далас во 1971-ва година. Низ слободна техника и помош на фотошоп, фотографиите на Треј нема да ве остават рамнодушни. [caption id="attachment_45572" align="alignnone" width="300"] from Trey Ratcliff at http://www.StuckInCustoms.com[/caption]

Read More

“A tree is a wonderful living organism which gives shelter, food, warmth and protection to all living things. It even gives shade to those who wield an axe to cut it down” – Buddha. Постојат илјадници прекрасни дрвја во светот, дел од нив се издвојуваат со неверојатен раскош

Read More

Необична но генијална креација на познати „ликови“ направени од лушпите на кикирики. Креатор на ова дело е Steve Casino. Неговото најмоќно дело е на барање на MTV да изработи 12 ликови од мега популарната серија „Game of Thrones“. Game of Thrones The Beatles Freddy Krueger Mahatma Gandhi Yoda, Star Wars Michael

Read More

Секој сака да има свое мало катче каде ќе биде сам со себе и ќе може да се одмори од секојдневието, а некои се решаваат и самите да си го изградат своето парче рај на земјата. Токму затоа изненадува оваа прекрасна галерија на напуштени колиби

Read More

Зашто ги обожаваме дрвјата? Има многу безброј причини! Ке започнеме со тоа што го превараат јаглеродниот диоксид во кислородот што го дишеме, засолниште за безброј инсекти и животни а воедно и храна за нашите очи. Издвојуваме најдоброто од дрвјата.

Read More