Friday, Apr 20, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаГалерија: Прекрасни колиби стопени во природата

Галерија: Прекрасни колиби стопени во природата

Секој сака да има свое мало катче каде ќе биде сам со себе и ќе може да се одмори од секојдневието, а некои се решаваат и самите да си го изградат своето парче рај на земјата. Токму затоа изненадува оваа прекрасна галерија на напуштени колиби кои сигурно вие не би ги оставиле „така“ кога би биле сопственици. Прекрасни локации, изолирани кои нудат мир и спокојство, а секоја од нив крие своја приказна.

kukja 8 kukja 12 kukja kukja1 kukja2 kukja3 kukja4 kukja5 kukja6 kukja9 kukja10 kukja11 kukja14