Sunday, Apr 22, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноНеверојатна креација од кикирики!

Неверојатна креација од кикирики!

Необична но генијална креација на познати „ликови“ направени од лушпите на кикирики. Креатор на ова дело е Steve Casino. Неговото најмоќно дело е на барање на MTV да изработи 12 ликови од мега популарната серија „Game of Thrones“.

Game of Thrones

figuri3

The Beatles

figuri1

Freddy Krueger

figuri2

Mahatma Gandhi

figuri4

Yoda, Star Wars

figuri6

Michael Jackson

figuri7

Freddy Mercury

figuri8

Taylor Swift

figuri9

Суперхероите од 60/70-тите години

figuri10

Nosferatu

figuri11

Автопортрет на авторот

figuri12

Breaking Bad

figuri13

Breaking Bad

figuri15

Извор: блабла.мк