Friday, Aug 14, 2020
HomePosts Tagged "Атмосфера"

Вчерашното издание на фестивалот Skopje Calling дефинитивно ќе се памети во наредниот период бидејќи одамна не сме добиле толку спектакуларни настапи на една голема арена како стадионот „Филип Втори. Почнувајќи од одличното загревање со хит диџејот Робин Шулц кој доминираше на топ листите изминатите месеци

Read More

Астрономите со помош на Кеплер телескопот открива нова населива планета слична по состав на Земјата на која потенцијално има услови за живот. Планетата Кеплер 62Ф има за 40% поголема површина од Земјата со тоа што се наоѓа во Сончев систем со пет помали планети, а

Read More

Тие што цела година живеаат за еден ден на ослободување на сите наталожени импресии, стравови, желби, фрустрации, надежи и итроштина уште покажаа дека се мајстори за креативни маски кои ќе ве насмеат, исплашат, импресионираат и замислат. Вевчанци уште една докажаа дека се мајстори на забавата,

Read More