Wednesday, Sep 23, 2020
HomePosts Tagged "работи"

Од вчера претпладне започна со работа и новиот патнички воз на Македонски железници. Потелкото на овој „ин“ воз е од кина и има капацитет од 200 патници. Сообраќа на редовните линии од Скопје за Велес во 9 наутро и на пладне во 13 часот и 20

Read More

Прехранбената индустрија потроши милиони долари за да открие како до совршената направа за да го држите вашето куче активно додека е во вашиот дом без разлика дали се работи за двор или стамбена зграда. Оваа направа е едноставна и можете сами да ја изработите, препорачуваме

Read More

Наместо да ги фрлите старите работи кои ви пречат, можете да направите нешто креативно, а во исто време и функционално. Со малку труд и фантазија ќе создадете прекрасни дела кои ќе му дадат сосема поинакво светко на вашиот дом или двор. Еве неколку интересни идеи.

Read More

Банката БРИКС ќе почне да работи на 7 јули во Москва, изјави заменик рускиот министер за финансии Сергеј Сторчак. – Ја подготвуваме првата седница на управниот одбор и очекуваме да се одржи на 7 јули во Москва и тоа ќе го означи формалното отварање на банката

Read More