Thursday, Jul 9, 2020
HomePosts Tagged "стари"

Стари и речиси пред распаѓање- вакви се камионите со кои пожарникарите кои војуваат со огнените стихии и да им помогнат на граѓаните на Скопје. Пожарникарите бараат камионите да бидат заменети со нови модели за да можат побрзо и поефикасно да делуваат. Сепак, командирот на бригадата,

Read More

100 српски динари, вредат околу 5о денари, освен ако не станува збор за банкнота од 1884 година. Таа банкнота вреди 15.000 евра. Цената на старите банкноти зависи од зачуваноста на банкнотата и реткоста, а најскапа на Балканов е токму 140 години старата банкнота од 100 динари.

Read More

Наместо да ги фрлите старите работи кои ви пречат, можете да направите нешто креативно, а во исто време и функционално. Со малку труд и фантазија ќе создадете прекрасни дела кои ќе му дадат сосема поинакво светко на вашиот дом или двор. Еве неколку интересни идеи.

Read More