Thursday, Jul 9, 2020
HomePosts Tagged "дефект"

Неколку згради во центарот на Скопје синоќа останаа без електрична енергија. Од ЕВН изјавиле дека причина за тоа е дефект од куса врска кој попладнето околу 17 часот и 30 минути настанал во трафостаницата „Пелагонија“ во центарот на градот. Од ЕВН додаваат дека станува збор за поопсежен дефект,

Read More

Volvo повлекува 59.000 автомобили од 40 земји поради можна неисправност на електронскиот систем, што доведува до нарушување на работата на моторот, изјави во денеска портпаролот на компанијата Стефан Елфстром. Автомобилскиот гигант ќе ги повлекува дизелските петцилиндрични модели од 60-та и 70-та серија, лансирани на пазарите

Read More

Fiat Chrysler се согласи да плати 105 милиони долари што е рекордна изречена казна од Американското министерство за сообраќај поради лошиот начин на поправка на вратени возила, а ќе мора да ги откупи сите неисправни модели на Jeep RAM од корисниците на кои им ги

Read More