Monday, Apr 6, 2020
HomePosts Tagged "домашни"

Германија регистрирала огромно зголемување на насилства предизвикани од екстремно десничарски групи во 2015 година, кога во земјата пристигнаа околу 1,1 милион бегалци, јави дописникот на МИА од Берлин. Според извештај, подготвен од германските разузнавачки служби, Владата мора да преземе конкретни чекори за превенција од т.н.

Read More

Нови 5,5 милиони евра заем од домашните кредитори ќе побара Министерството за финансии, оваа среда. На аукција закажана за 20 јануари, ќе бидат понудени државни обврзници во вредност од 3,87 милиони евра кои треба да се вратат за 15 години и државни записи за

Read More

Незаменлив рецепт во кој сите уживаат, и млади и стари. Знаете да земете по едно или две со кусурот кој ќе ви остане во продавница по пазарувањето, тоа е веќе традиција. Но, сте се запрашале ли некогаш како е да земете да подготвувате крем банани

Read More