Tuesday, Jan 21, 2020
HomePosts Tagged "финансиски криминал"

На денешниот прес Специјалното јавно обвинителство не отвори нов предмет туку само ги посочи досегашните активности по изречената општа амнестија на Иванов. Обвинителката и портпаролка Ленче Ристовска го праша претседателот од каде ги добил имињата на вклучените лица во тајните предистражни постапки за што доставиле

Read More

Пензиониран полковник на АРМ од Штип е вмешан во тежок финансиски криминал вреден речиси 1 милион евра, а по истрага на Финансиската полиција откриена е вмешаност на фирмите Стар Груп од Скопје, Витамин Ага од Гостивар, Ванекс од Тетово, Златен Клас ДООЕЛ Куманово, Златен Клас

Read More