Thursday, Feb 27, 2020
HomePosts Tagged "газди"

Венецуелскиот претседател Николас Мадуро предупреди доцна синоќа дека властите ќе ја затворат секоја фабрика што ќе престане со производство, а нејзините сопственици ќе ги смести во затвор. Претходно во сабота на улиците излегоа провладини и противвладини демонстранти, во момент кога земјата е погодена од голема

Read More

Пензиониран полковник на АРМ од Штип е вмешан во тежок финансиски криминал вреден речиси 1 милион евра, а по истрага на Финансиската полиција откриена е вмешаност на фирмите Стар Груп од Скопје, Витамин Ага од Гостивар, Ванекс од Тетово, Златен Клас ДООЕЛ Куманово, Златен Клас

Read More