Friday, Mar 27, 2020
HomeАЈНШТАЈНИЈАДосие XВидео: Како „Вонземјаните“ гледаат на човекот!

Видео: Како „Вонземјаните“ гледаат на човекот!

Прекрасно видео кое во смешна и научна форма ни преставува како универзумот би гледал на нас. Преставено како порака од „Меѓуѕвезденениот совет за безбедност“ во која укажуваат како останатите „видови“ низ галаксиите да се заштитат од луѓето. Според некои истражувања се тврди дека навистина сеуште функционираме на принцип „најсилниот преживува“.

Во „нивното истражување“ стои дека постојат 3 главни работи кои морате да ги познавате за човекот

1. Се храни друга форма на живот способна да осети болка и опасност

2. Неопходен му е кислородот, веднаш штом стапне на планета со кислород таа е веќе „негова“.

3. Човекот е во заблуда и не знае рационално да ги користи своите ресурси!