Wednesday, Aug 12, 2020
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео) Пријателство помеѓу човек и риба

(Видео) Пријателство помеѓу човек и риба

aquatic-affection-how-a-scuba-di

Хиројуки пред 30 години нуркајќи сретнал необична риба која ја крстил  Јорико, тој од тогаш секој пат кога оди да нурка го посетува својот долгогодишен пријател.

Погледнете го нивното пријателство.