Wednesday, Feb 26, 2020
HomePosts Tagged "призна"

Изгледа смената на уредништвото веднаш стана видлива. До вчера Канал 5 ги потврдуваше економските ставови на досегашната владејачка гарнитура, а нивните прилози беа во насока на добрата економска состојба и добрите економски политики. Сега, на интервју со Зоран Заев, новата уредничка рече дека македонската економија

Read More

Инженерот на Фолксваген, Џејмс Роберт Лианг ја призна вината во измамата за која се товари оваа компанија. Пресудата ја донел федералниот суд во Детроит и станува збор за првата пресуда во врска со одговорните за скандалот со манипулирањето со издувните гасови кај дизел моторите на

Read More

Американскиот претседател Барак Обама призна дека најголема грешка на неговата политика била воената интервенција во Либија. Запрашан да ја издвои најголемата грешка за време на претседателскиот мандат, Обама рече дека тоа е неуспехот во планирањето по интервенцијата во Либија, иако тогаш верувал дека тоа е

Read More