Tuesday, Jul 14, 2020
HomePosts Tagged "Горан Трајковски"

Поранешниот директор на УЈП, Горан Трајковски ќе биде назначен за директор на Дирекцијата за заштита на личните податоци. Собранието денеска ја прифати одлуката на владата. Според опозицијата, Трајковски е назначен на оваа функција како награда за тоа што со години бил верен извршител на власта, додека

Read More

Досегашниот директор Горан Трајковски ќе замине од челната позиција на Управата за јавни приходи, а на негово место ќе биде поставен Кирил Миноски кој го предводеше Државниот пазарен инспекторат. Одлуката е донесена на седница на Владата од каде на Трајковски му се заблагодарија за досегашната служба

Read More

Горан Трајковски, човекот кој досега ја извршуваше функцијата директор на Управата за јавни приходи, е назначен за в.д. директор до самото завршување на постапката за избор на нов прв човек на УЈП. Официјално, мандатот на Трајковски му истече на 17-ти месецов, а денот потоа се затвори

Read More