Saturday, Aug 15, 2020
HomePosts Tagged "ЕБОР"

Европската банка за обнова и развој во соработка со Охридска банка која е дел од Сосиете Женерал ќе претстави нова програма за поддршка на жените во Македонија за нивно поголемо учество во економијата и започнување на бизнис. Програмата е наменета за жените кои водат фирми

Read More

Владата повторно се задолжи за изградба на нов експресен пат меѓу Штип и Радовиш кој ќе биде надополнување на автопатот Скопје-Штип со тоа што зема креди од 64 милиони евра од Европската банка за обнова и развој. Предвидено е градежните активности да започнат во првите

Read More