Wednesday, Sep 23, 2020
HomePosts Tagged "фонд"

Како ретко когаш голем број на ѕвезди од Холивуд меѓу кои Бритни Спирс, Пинк, Адам Ламберт, Селена Гомез, Гвен Стефани, Меган Трејнор, Мери Џеј Блајџ, Џејсон Деруло и Трој Сиван, снимија песна посветена на жртвите од неодамнешниот напад во геј клубот Пулс во Орландо кога

Read More

Малата Тамара не била пратена во странство бидејќи ја чувале за промоција на спиналниот центар - објави Либертас. Документот кој го објави овој медиум, открива дека Фондот за здравствено осигурвање на Македонија на 8-ми октомври 2014 година испратил допис со кој препорачува пациентите кои боледуваат

Read More

Европската банка за обнова и развој во соработка со Охридска банка која е дел од Сосиете Женерал ќе претстави нова програма за поддршка на жените во Македонија за нивно поголемо учество во економијата и започнување на бизнис. Програмата е наменета за жените кои водат фирми

Read More