Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "чисти"

Кога организмот е полн со токсини, црниот дроб не може нормално да ја извршува својата функција. Поради тоа, слабеењето се случува значително побавно, а дебелеењето значително побрзо. Црниот дроб е најважниот фактор кој влијае на тоа дали ќе ослабеме и колку. Токму затоа, многу луѓе

Read More

Србија „ги чисти“ корумпираните функционери. Министерот за внатрешни работи, Небојша Стефанович изјави дека во големата акција "Скенер 2" во земјата се уапсени 49 лица, поради корупција и злоупотреба на положбата, а по две лица интензивно се трага, пренесува Б92. Против 25 лица се поднесени кривични

Read More

Градоначалникот на Загреб, Милан Бандиќ рано наутро, во четири часот ги чистел улиците на главниот град на Хрватска. Акцијата почнала рано наутро, а била организирана бидејќи градоначалникот бил незадоволен од улиците кои според него биле многу валкани. [caption id="attachment_9924" align="aligncenter" width="700"] 11.08.2015., Zagreb - Gradonacelnik Milan

Read More

Никотинот кој се таложи во организмот може да биде отровен. Затоа, кога веќе пушите цигари, барем погрижете се редовно да го чистите организмот од никотин. Неколку намирници можат да ви помогнат во тоа. 1. Зелен чај и витаминска вода Со пушењето телото ја губи прекупотребната течност и

Read More