Sunday, May 24, 2020
HomeАНТИСТРЕСЕкимСекси нозе и задник со балетски вежби

Секси нозе и задник со балетски вежби

Мери Хелен Боверс е поранешна балерина која стана вистинска фитнес атракција и со своите вежби им помогна на голем број на познати девојки да добијат совршена форма за филмските улоги како Натали Портман за време на снимањето на Black Swan. Мери Хелен Боверс ги користи основните движења во балетот за правење вежби за издолжување и затегнување на нозете и формирање на совршени мускули.

Исто така оваа рутина на вежбање помага и во обликување на задникот. Мери Хелен Боверс своите совети ги сними во фитнес видео каде може да ги погледнете сите вежби и да ги користите во вашата секојдневна рутина на вежбање.