Wednesday, May 20, 2020
HomePosts Tagged "Мери Хелен Боверс"

Мери Хелен Боверс е поранешна балерина која стана вистинска фитнес атракција и со своите вежби им помогна на голем број на познати девојки да добијат совршена форма за филмските улоги како Натали Портман за време на снимањето на Black Swan. Мери Хелен Боверс ги користи

Read More