Saturday, Aug 11, 2018
Home2018February

Незавидната состојба во која се наоѓа Скопски пазар ги загрижува вработените и ја прави неизвесна нивната иднина. Последните случувања со продажба и издавање на атрактивни објекти на компанијата, кои дојдоа како конечна потврда дека некогашниот трговски гигант ја загуби борбата со конкуренцијата, дополнително ја отежнуваат

Read More

Македонија Сообраќај АД повторно од денеска се обраќа на релација Скопје – Солун – Скопје. Линијата ќе биде секој ден од Скопје само во 17.00 часот а од Солун наутро во 08.00 часот. „Драго ни е што за брзо време се реши автобускиот превоз до Солун.

Read More

Иако се најавуваат подобри денови за ФЕНИ и започнување на производството се очекува секој момент, со што на фабриката, а пред се на вработените конечно им се насмевнува посветла иднина, според нашите извори и актуелните состојби на терен, има и такви кои очајно се обидуваат

Read More

Некогашниот трговски гигант, Скопски пазар,се наоѓа во големи долгови, а во изминатите четири години продал или заложил недвижнини во вкупна вредност од околу 500 милиони денари, или 9 милиони евра, покажуваат податоците од финансиските и ревизорските извештаи на компанијата. Според извештаите, вкупните обврски на компанијата заклучно

Read More

На веб-страницата на Скопски пазар сè уште стојат огласи за издавање или продажба на атрактивните локали, не само во Скопје, туку и низ другите градови. Последниот таков оглас е објавен на почетокот на месецов. Главната акција за распродажба или издавање на имотот на компанијата се

Read More