Sunday, Jun 24, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Роденденска порака која патува од Белград до Скопје

Видео: Роденденска порака која патува од Белград до Скопје

Многумина на својата љубена сакаат да и приредат роденденско изненадување. Овој Белграѓанец направи интересно видео во кое патува од Скопје до Белград и ги ангажира сите луѓе кои ја познаваат неговата Јелена. Секој на свој начин, на лист хартија и го честита роденденот. Таа за него е нешто посебно – како што и го насловил видеото. Погледнете го креативното видео.

Позитив.мк се потруди да открие која е девојката што му го украла срцето на ова момче и го инспирирала да направи креативна роденденска порака. Нашите извори велат дека се работи за пејачката Јелена. И ние и го честитаме роденденот и го поздравуваме нејзиното креативно момче.