Monday, Jun 24, 2024
HomePosts Tagged "цели"

Турски воени авиони извршија напади врз цел на Курдската работничка партија (ПКК) во северен Ирак и во реони на југоисточна Турција. Како што јави агенцијата Анадолија, турската Армија официјално не соопшти за жртви, но според извори во безбедносните сили, при воздушните напади биле „уништени мали групи“

Read More

Светот може да биде лудо место, сите знаеме тоа, предадени на медиумските продавачи масовно купуваме фитнес во сите облици и пакувања. Реално, можеби и нема потреба. Животот е борба! Само затоа што животот е борба не значи дека мора да се уништи секој пат кога ќе влезеш

Read More