Saturday, Jul 13, 2024
HomePosts Tagged "Горан Каранфиловски"

Светот може да биде лудо место, сите знаеме тоа, предадени на медиумските продавачи масовно купуваме фитнес во сите облици и пакувања. Реално, можеби и нема потреба. Животот е борба! Само затоа што животот е борба не значи дека мора да се уништи секој пат кога ќе влезеш

Read More

Брзина, моќ, стабилност и користење на сите четири екстремитети - карактеристики кои го опфаќаат тајландскиот бокс, или на интернационално ниво попознат како Muai Thai. Светска експанзија доживува во 19-от век, а во Македонија, како спортска дисциплина која допрва се издигнува, своите почетоци ги бележи неколку

Read More