Monday, May 25, 2020
HomePosts Tagged "телевизор"

Фан од Турција гледајќи фудбал речиси ги загуби нервите откако неговата жена скришно му го гасела и палела телевизорот преку апликација за телефон баш во моменти кога е најитересно на фудбалскиот натпревар. Оваа „ујдурма“ можеби била заслужена за мажот кој не посветувал доволно внимание, но

Read More

Јужнокорејскиот гигант LG создаде посебен телевизор кој ќе се бори против комарците, пишува India Times. Станува збор за таканаречениот Mosquito Away, серија која е развиена специјално за пазарот во Индија, каде што може да помогне во борбата против маларијата, предизвикана токму од комарците. Сите модели LG

Read More

Под итно набавете саксиско цвеќе во собата за дневен престој Светлите зелени листови буквално внесуваат живот во вашиот дом. Истражувањата покажуваат дека домашните растенија го прочистуваат воздухот во собата каде што се наоѓаат, кој може да биде за пет пати позагаден од надворешниот воздух. Освен тоа,

Read More