Wednesday, May 27, 2020
HomePosts Tagged "нервоза"

Фан од Турција гледајќи фудбал речиси ги загуби нервите откако неговата жена скришно му го гасела и палела телевизорот преку апликација за телефон баш во моменти кога е најитересно на фудбалскиот натпревар. Оваа „ујдурма“ можеби била заслужена за мажот кој не посветувал доволно внимание, но

Read More

Стресот е болест на новиот век, а тој се манифестира со лошо здравје. Многу луѓе патат од несоница, главоболка и нервоза, па затоа не ретко посегнуваат по апчиња. Но има многу поедноставно решение кое нема нус појави - чајот. Овие неколку билки ќе ви помогнат. Лаванда Лавандата

Read More