Friday, May 29, 2020
HomeФЕР ПЛЕЈФаулВидео: Да не ти направи жена „ујдурма„ за време на Евро 2016

Видео: Да не ти направи жена „ујдурма„ за време на Евро 2016

navivac turcin

Фан од Турција гледајќи фудбал речиси ги загуби нервите откако неговата жена скришно му го гасела и палела телевизорот преку апликација за телефон баш во моменти кога е најитересно на фудбалскиот натпревар. Оваа „ујдурма“ можеби била заслужена за мажот кој не посветувал доволно внимание, но шегата отиде предалеку па погледнете во продолжение и зошто.