Sunday, Apr 5, 2020
HomePosts Tagged "LG"

Доколку ви здосадија стандардните монитори за компијутери или комбинацијата на два монитори не ви одговара, компанијата „LG“ носи решение во вид најголем монитор на светот, кој официјално ќе биде претставен оваа недела. Се работи за 38-инчен исклучително широк екран "38UC99", еден од трите нови модели

Read More

Јужнокорејскиот гигант LG создаде посебен телевизор кој ќе се бори против комарците, пишува India Times. Станува збор за таканаречениот Mosquito Away, серија која е развиена специјално за пазарот во Индија, каде што може да помогне во борбата против маларијата, предизвикана токму од комарците. Сите модели LG

Read More