Wednesday, Apr 1, 2020
HomePosts Tagged "прва фаза"

Пратениците ќе ја продолжат расправата во Собранието на Република Македонија за подигнувањето на заем од Дојче и Ерсте Банка во висина до 90 милиони евра за изградба на инфраструктурата потребна за провата фаза на гасификација. Со тие средства се предвивидува да се изградат првите траси

Read More