Friday, May 29, 2020
HomePosts Tagged "перформанси"

Организацискиот комитет на Рио Де Жанеиро успеа да изведе фантастичен спектакл при отварањето на Летните олимписки игри со стотина танчери, голем број на бразилски музички ѕвезди, продефилирање на убавицата Жизел Бундшен и десетина маестрално изрежирани, изиграни и презентирани уметнички точки. Впечатливи бои, неверојатна сценографија, перфектен тајминг

Read More

Една од најдобрите културни манифестации во Македонија, фестивалот Охридско лето оваа година на посетителите ќе им понуди врвни театраски и сценски доживувања. И онака веќе богатата програма, оваа година ќе биде надополнета со содржини од најразлични уметнички остварувања, џез викенди, балетски перформанси и концерти на

Read More

Силната конкуренција на пазарот на паметни телефони со сигурност им создава притисок на мобилните гиганти. HTC10 е новата надеж на компанијата да се издигне над веќе добро познатите и веќе пробиени смартфони. Овој пат HTC се надева дека ќе ги привлече купувачите со својот одличен 5,2

Read More

Летните горештини, како и нередовното сервисирање на вашиот лап-топ можат сериозно да ги успорат неговите перформанси, или да доведат до поголеми проблеми. За да се ослободите од овој проблем повторете ги овие едноставни чекори. Лаптопот чувајте го и користете го во изладени и проветрени простории. Избегнувајте да

Read More