Wednesday, Apr 21, 2021
HomePosts Tagged "наргиле"

Астон Вила го суспендираше напаѓачот Габриел Агбонлахор на неопределено време, бидејќи во медиумите се појави фотографија како фудбалерот пуши наргиле. Агбонлахор за време на репрезентативната пауза заминал на одмор, а британските таблоиди објавија негови фотографии како во Дубаи пуши наргиле. Она што е познато е

Read More

Светската здравствена организација предупредува: наргилето е многу поопасно од цигарите! На што се должи овој факт? Истражувањата покажале дека еден пушач во просек вдишува 12 пати, додека пак, во едночасовно пушење наргиле се вдишува 200 пати. „Чадот од тутунот содржи голем број канцерогени супстанци кои ги оштетуваат

Read More