Tuesday, Apr 7, 2020
HomePosts Tagged "хемикалии"

Светската здравствена организација предупредува: наргилето е многу поопасно од цигарите! На што се должи овој факт? Истражувањата покажале дека еден пушач во просек вдишува 12 пати, додека пак, во едночасовно пушење наргиле се вдишува 200 пати. „Чадот од тутунот содржи голем број канцерогени супстанци кои ги оштетуваат

Read More