Monday, Jan 27, 2020
HomePosts Tagged "екс министри"

Специјалното јавно обвинителство ја подготвува првата сериозна акција наречена „Титаник“ поврзана со наводни изборни манипулации на изборите во 2012-та и прекршување на законите од страна на екс министри и државни злужбеници за кои е можно барање и на мерка физичко обезбедување и притвор. Фетаи од СЈО

Read More