Wednesday, Jun 19, 2024
HomePosts Tagged "“Арсение Јовков“"

Австралиски авантурист неодамна нуркал со група на китови, што, како што вели тој, било неверојатно искуство, но најдраг спомен му било селфито, на кое зад него се гледа џиновски грбав кит. Вил Рознер, моментално плови по Пацификот, а неодамна не можел да оделее а да

Read More

Вчерашното труење на учениците од средното економско училиште Арсени Јовков укажуваше според симптомите на печење на очите и дишните органи дека е предизвикано од солзавец, а денес и се потврдува бидејќи две лица испрскале со спреј и побегнале. Последици имало кај 13 средношколци и 1

Read More

11 ученици од училиштето "Арсение Јовков“ со печење во грлото и очите се пренесени на токсикологија. На нив им е земена крв за лабораториски и токсиколошки анализи кои во наредните денови ќе покажат што ги предизвикало симптомите на печење во грлото и очите. Сите деца се

Read More