Tuesday, Jun 6, 2023
HomePosts Tagged "очи"

11 ученици од училиштето "Арсение Јовков“ со печење во грлото и очите се пренесени на токсикологија. На нив им е земена крв за лабораториски и токсиколошки анализи кои во наредните денови ќе покажат што ги предизвикало симптомите на печење во грлото и очите. Сите деца се

Read More