Wednesday, Jul 8, 2020
HomePosts Tagged "Андрија Мандиќ"

Црногорската опозиција спроведе успешни демонстрации во Подгорица кои за малку ќе избегаа од контрола и ќе дојдеше до силен судир со полицијата, но пораката е испратена, целта е постигната, народот сака промена на власта. Опозицијата предводена од Андрија Мандиќ ги повлече демонстрантите и постави ултиматум Џукановиќ

Read More