Sunday, Jun 7, 2020
HomePosts Tagged "Зоран Караџовски"

Синдикатот на УПОЗ денеска побара неотповиклива оставка од претседателот на Судскиот совет Зоран Караџовски, бидејќи, според нив тој е еден од главните виновници за лошата финансиска состојба во која се наоѓаат вработените во судовите. - Караџовски го сметаме за главен виновник затоа што двапати по 40

Read More

Судскиот совет на денешната седница донесе одлука за објавување оглас за избор на претседател на Основниот суд Скопје 1, каде сега б.д. е Стојанче Рибарев, како и оглас за претседател на Апелацискиот суд Штип и за основните судови Куманово, Тетово, Дебар и Ресен, пишиува „Макфакс“

Read More