Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "Вивакс"

Соковите Вива, произведени од компанијата Вивакс, се препорачани од Здружението на педијатри на Македонија, што претставува потврда за нивниот висок квалитет, природните состојки и отсуството на конзерванси и вештачки додадатоци. „Здружението на педијатри на Македонија беше детално запознаено со производниот процес на нашите сокови и токму

Read More

Во основното училиште Гоце Делчев беше создадена креативна ВИВА работилница каде децата правеа честитки за 8-ми Март. Главната цел беше да се посочи дека добивањето на рачно изработени честитки со убави пораки може да биде многу повредно и позначајно и од некој скап подарок за

Read More