Wednesday, May 27, 2020
HomePosts Tagged "Честитки"

Претседателот Ѓорге Иванов, премиерот Емил Димитриев и претседателите на неколку политички партии денеска го честитаа меѓународниот ден на Ромите, 8 април. Димитриев во честитката до припадниците на ромската етничка заедница ги наведува владините проекти што ги спровеле минатата година за подобрување на животот на Ромите

Read More

Претседателот на Русија Владимир Путин упати честитки до претседателот на САД Барак Обама по повод неговиот 55 роденден, пренесе прес-секретарот на претседателот на Русија Димитриј Песков. Одговарајќи на прашањето дали претседателот на Русија му го честитал 55 роденден на Обама, Песков изјавил: Да, претседателот испрати

Read More

Во основното училиште Гоце Делчев беше создадена креативна ВИВА работилница каде децата правеа честитки за 8-ми Март. Главната цел беше да се посочи дека добивањето на рачно изработени честитки со убави пораки може да биде многу повредно и позначајно и од некој скап подарок за

Read More