Thursday, Jun 4, 2020
HomePosts Tagged "8 март"

Во основното училиште Гоце Делчев беше создадена креативна ВИВА работилница каде децата правеа честитки за 8-ми Март. Главната цел беше да се посочи дека добивањето на рачно изработени честитки со убави пораки може да биде многу повредно и позначајно и од некој скап подарок за

Read More

Тие што ќе решат денес да го прослават 8 март, светскиот ден на жената, сигурно нема да ги поколеба облачното време бидејќи за разлика од вчера не се предвидени силни врнежи од дожд и голема нестабилност. Републичкиот просек на температури во текот на утрото ќе

Read More