Wednesday, May 27, 2020
HomeДЕНЕШНАРепубликаВредноста на детската честитка за 8 март со Вивакс работилницата

Вредноста на детската честитка за 8 март со Вивакс работилницата

vivaks deca

Во основното училиште Гоце Делчев беше создадена креативна ВИВА работилница каде децата правеа честитки за 8-ми Март. Главната цел беше да се посочи дека добивањето на рачно изработени честитки со убави пораки може да биде многу повредно и позначајно и од некој скап подарок за овој празник.

Креативната ВИВА работилница поттикна самостојна изработка на 8-мо Мартовските честитки со што убавиот гест и честитката добиваат искрени детски чувства и многу поголемо значење. Да не ги заборавиме убавите мали нешта кои носат убави спомени и чувства.