Friday, Jun 26, 2020
HomePosts Tagged "убива"

Бројките од праксата велат дека секоја година кај се поголем број луѓе се открива канцер. Преку почвата и водата осиромашениот ураниум стигнува до синџирот на исхрана, па токму тоа е најголемата опасност по човековото здравје. Србија, Косово и Македонија се земји кои се погодени од

Read More

Многумина имаат проблем со бактериите, а особено со Ешерихија коли. Понекогаш лекот се крие во храната. Ви предлагаме едноставен рецепт кои ќе ви помогне да ги убиете бактериите во вашето тело. Состојки: Еден поголем корен од магдонос, еден лимон, 200гр мед, 2дл маслиново масло. Подготовка: магдоносот измијте

Read More