Monday, Jun 24, 2024
HomePosts Tagged "снајпер"

Огненото оружје може да се контролира преку компјутер со безжична врска, што претставува совршена мета за хакери. Технолошките експерти го нарекуваат снајперот Tracking Point 750 - глупост на годината, но сепак ова е навистина важно. Рунда Сандвик и Мајкл Огер потрошиле 26.000 долари за два модела

Read More