Thursday, Sep 24, 2020
HomePosts Tagged "пробив"

Џон Мекафи како еден од пионерите на интернет сигурноста тврди дека хакерскиот напад на панамската адвокатска фирма Мосак Фонсека е само почеток на откривање на голем број на „црни“ документи кои содржат доверливи информации за светски политичари, криминалци, терористи, но и компании поврзани со ЦИА

Read More

Вчера околу 1500 мигранти кои немаат право на влез и повеќе денови се заглавени меѓу Грција и Македонија се обидоа со очајнички обиди да ја пробијат македонската полиција која ја чува границата. Некои од нив клекнуваа на колена молејќи ги припадниците на безбедносните сили, а други

Read More