Wednesday, May 27, 2020
HomePosts Tagged "пример"

Администрацијата на најголемата социјална мрежа, Facebook привремено ја блокирала страницата на германскиот писател и новинар, Удо Илкфкоте, кој на неа поставил најава за својата нова книга во која ја критикува миграциската политика на властите во Европската унија, вели авторот во интервјуто за телевизијата RT. Известувањето од

Read More

Матурантите од средношколскиот центар „Пале“ ја покажале својата хуманост на дело со тоа што средствата во износ од 7600 евра место да ги потрошат на скапа облека ги подариле на деца болни од леукемија. Повеќето од нив за матурата место скапи костуми и фустани облекле

Read More

Додека кај нас се сече секое второ дрво, некаде во светот сфатиле дека постои и друга опција, дури и кога тоа дрво пречи. Земјата е нашиот дом и наша должност е да ја сакаме и да го одржуваме редот. Можеме да започнеме со малку, на пример,

Read More