Sunday, Jun 17, 2018
HomeАЈНШТАЈНИЈААтласФото: Грижата за природата раѓа креативност

Фото: Грижата за природата раѓа креативност

Додека кај нас се сече секое второ дрво, некаде во светот сфатиле дека постои и друга опција, дури и кога тоа дрво пречи.
prir
Земјата е нашиот дом и наша должност е да ја сакаме и да го одржуваме редот. Можеме да започнеме со малку, на пример, да засадиме дрво, или барем да не го сечеме она кое што веќе пораснало. Благодарение на оваа збирка од одлични примери за почитување на природата, веруваме дека заедно можеме да ја промениме нашата планета, на подобро. Дефинитивно најимпресивните примери на кои сме налетале во животот.
prir1
prir10
prir11
prir12
prir13
prir2
prir3
prir4
prir5
prir6
prir7
prir9